to sem našel na RE.NO. prošnjah za vstop
malo smešno se mi je zdelo.. znate izpolnit
.. zdravn so še moji odgovori.. ne kukat hehe
Test znanja
Kako se ponavadi resis pred napadi oziroma pred krajo surovin?
probam se izognit na diplomatski način, če sem v podrejenem položaju delam špranje.odvisno od časa in nasprotnika Na vsa mesta dobivas napade, kaj bos naredil?
vojsko spravim v glavna mesta (kjer mam senatore, in podobno, in v metropolo)Na mesto (ki ni metropola) dobivas 5,6 zaporednih napadov, za kaksne napade mislis, da gre in kaksen je smisel taksnih napadov?
prevzem mesta ali popolna katapultacija hehe Sosed, ki je v isti aliansi, je napaden, kaj storis?
odvisno koliko je odalnjen, če se da mu pomagam xDIgralec, ki ga farmas, te vljudno prosi, da prenehas z napadi, kako se odlocis?
odvisno kko prosi in kakšna farma je.. ponavadi ga nato pustim. vsak more imeti možnost razvoja! Igralec, ki ga farmas, te začne žaliti, kaj storiš?
uničm ga hahaKoliko ramov potrebujes, da podres rimljanski zid na stopnji 20?
okoli 55? pošleš jih itak 200 k jih pou pocrka heheKaj je bolje delati: v 5 naseljih po 1000 napadalnih enot ali le v enem po 5000 napadalnih enot?
v enem 5kIzvidniki katerega plemena porabijo najmanj zita na uro?
tevtonouKatera enota v travianu porabi najvec zita na uro?
EC, drugače pa katapult heheZakaj se lahko uporabljajo mestne hise?
KTSovraznik ti podre rezidenco v mestu, ki ni metropola. Kaj bos naredil in zakaj mislis, da ti jo je podrl?
prevzem mestaLogiras se na racun, ko preseneceno ugotovis, da prihaja napad cez 4 minute. Casa za okrepitve nimas, kaj bos storil?
pogledam kdo napada, umaknem vojsko ali pa jo pustim notri in porabim surovineZakaj nekaterim igralcem cela aliansa pošilja žito?
ja nevem vrjetn majo bunker haha, ali pa majo skatapultirano mesto hahaKaksno vlogo ima zid pri obrambi?
daje % k obrambiČe te nekdo napada, katere vojake bi dal trenirati (glede na pleme, ki ga igras)?
izvidnike če me napada redno, če napade enkrat potem obrambo (preat., leg.)Kaj ti omogoča herojeva rezidenca na stopnji 1, kaj na 10 in kaj na 20?
na 1 narediš heroja, na 10 1 oaza, na 20 3 oazepa sploh ni tako težko haha
če jst nism genij
pa še anketa mau heca treba da je