| ustanovitev nove alianso oz. podružnica | |
|
+12Fidel bafo r00t tormentor666 MadMaxxx Helios l33t LL-LipovList VanWilder sebek Rage_ gorjanc- 16 posters |
|
Ali ste za podružnico te alianse? | DA | | 25% | [ 5 ] | NE | | 75% | [ 15 ] |
| Skupaj glasov : 20 | | |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
bafo revni kmetovalec
Število prispevkov : 23 Join date : 11/02/2008 Age : 35 Kraj : Ptuj
| Naslov sporočila: Re: ustanovitev nove alianso oz. podružnica Pon Apr 14, 2008 12:19 am | |
| - r00t je napisal/a:
pa kot je že leet napisal, važno je sodelovanje, ne pa število v aliansi Sem proti krilu, strinjam pa se z l33t-om in r00t-om | |
|
| |
Fidel Osama Bin Laden
Število prispevkov : 206 Join date : 23/01/2008
| Naslov sporočila: Re: ustanovitev nove alianso oz. podružnica Pon Apr 14, 2008 12:47 am | |
| proti, kot sem bil že prvič... ENostavno je brez veze trenutno kaj takega delat. Mogoče kasneje, ko se bodo ruralna področja na obrobju travian mape malo bolj razvila in bo na obzorju prihod natarjev je kaj takega smiselno, da mogoče poberemo kakšno alianso, ki se je tam že razvila in ji ponudimo roko | |
|
| |
siki Napoleon Bonaparte
Število prispevkov : 1513 Join date : 20/01/2008
| Naslov sporočila: Re: ustanovitev nove alianso oz. podružnica Pon Apr 14, 2008 12:48 am | |
| Mene se tudi krilo se ne zdi potrebno. In pa VanWilder, hvala za zaupanje. | |
|
| |
Rage_ Napoleon Bonaparte
Število prispevkov : 593 Join date : 19/01/2008 Age : 38 Kraj : Asgard
| Naslov sporočila: Re: ustanovitev nove alianso oz. podružnica Pon Apr 14, 2008 12:50 am | |
| hehe ja samo vodja necesa pa jaz nebi bil.. se svoje skupine 15c ne morm vodt kaj sele kej druzga :S
pa ce bi bla krila bi mogla bit naveza l33t - sebek -vanwilder | |
|
| |
VanWilder mama admin
Število prispevkov : 605 Join date : 19/01/2008 Age : 38 Kraj : Zgornja Kungota (okoliš MB)
| Naslov sporočila: Re: ustanovitev nove alianso oz. podružnica Pon Apr 14, 2008 1:04 am | |
| - Rage_ je napisal/a:
- hehe ja
samo vodja necesa pa jaz nebi bil.. se svoje skupine 15c ne morm vodt kaj sele kej druzga :S
pa ce bi bla krila bi mogla bit naveza l33t - sebek -vanwilder nikol nebi hotel imeti lastne alianse in jo voditi, mi že sodelovanje preveč časa vzame, vsaka čast Sebek-u ter l33t-u mislim da si zaslužita pohvale. čeprav v real life sta na cajte prava pesa | |
|
| |
l33t ata admin
Število prispevkov : 1639 Join date : 19/01/2008 Age : 39 Kraj : Where trance is
| Naslov sporočila: Re: ustanovitev nove alianso oz. podružnica Pon Apr 14, 2008 1:22 am | |
| | |
|
| |
sebek Glavni köh
Število prispevkov : 908 Join date : 19/01/2008 Age : 43 Kraj : Vršnik (okolica MB, okolica Kungote)
| |
| |
Hava. Joan of arc
Število prispevkov : 511 Join date : 31/01/2008 Age : 41 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: ustanovitev nove alianso oz. podružnica Pon Apr 14, 2008 1:45 pm | |
| tudi sama se še zelo dobro spomni slonooba in njegove polomije z ustanovitvijo krila zero*sz...
mislim, da je še prezgodaj za kaj takega, moramo najprej poštimat določene stvari znotraj naše alianse, preden ustanavljamo krilo, ki bi po mojem mnenju pomenilo veliko obremenitev za matično alianso.
sem pa tudi mennja, da ni potrebe po nekih čustvenih izpadih ob takih temah, sej lahko vsi mirno povemo, kaj si mislimo. | |
|
| |
bago hlapec
Število prispevkov : 13 Join date : 11/04/2008
| Naslov sporočila: Re: ustanovitev nove alianso oz. podružnica Pon Apr 14, 2008 10:49 pm | |
| Jaz sem sicer nov v tej aliansi, samo mislim pa, da če ni prevelikega navala nima smisla deliti alianse! Vprašanje je kdo bo to alianso branil? Če bi postala del nas smo mi odgovorni za njen obstoj in jo moramo tudi zaščititi!
Po moje je boljše pokriti to alianso in morda pridobiti kakšnega zaneslivega zaveznika!! | |
|
| |
Temari podložnik
Število prispevkov : 38 Join date : 22/03/2008 Age : 46
| Naslov sporočila: Re: ustanovitev nove alianso oz. podružnica Tor Apr 15, 2008 6:51 am | |
| Kljub temu, da sem tu še dokaj "frišna", sem odločno proti ustanavljanju novega krila. Vem, kaj se lahko zgodi in niti slučajno nisem pri volji tega podoživljat. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: ustanovitev nove alianso oz. podružnica | |
| |
|
| |
| ustanovitev nove alianso oz. podružnica | |
|